Vlomilci med prazniki ne počivajo: GOTOVINA IN ŽENSKA TORBICA

Foto: Pixabay

Nepridipravi dobro vedo, kdaj iti v akcijo. Tudi v preteklih dneh so bili na Goriškem zelo aktivni. Ker prihajajo prvomajski prazniki, bodite pozorni na vlomilce, še posebej če odhajate od doma. V avtomobilih ne puščajte dragocenih stvari na vidnih mestih.

Na praznično soboto so policisti obravnavali vlom v hišo na Trnovem. Po prvih ugotovitvah je neznanec vlomil leseno okno objekta in vstopil v notranjost, kjer si je prilastil gotovino.

Vlomilci so bili aktivni tudi v Vrtojbi in Šempetru. Po doslej zbranih podatkih je neznanec v nočnem času vlomil vhodna vrata hiše v Vrtojbi in zatem vstopil v notranjost. Pregledal je notranje prostore in kasneje objekt zapustil, ne da bi kaj ukradel. Že v petek popoldne pa so policisti obravnavali vlom v avtomobil znamke fiat v Šempetru. Neznanec je iz zaklenjenega vozila s prednjega sedeža ukradel žensko torbico z vsebino.

Foto: Pixabay

Novogoriški policisti bodo po zaključku preiskav za kazniva dejanja podali kazenske ovadbe na Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.