Župan Občine Šempeter-Vrtojba mag. Milan Turk je v petek, 15. decembra, pripravil novoletni sprejem za člane občinskega sveta, odborov, komisij, občinske uprave, predstavnike zavodov, podjetij, ustanov, poslovnih partnerjev in drugih institucij, ki delujejo na območju občine.

Svečani dogodek kjer so praznično vzdušje soustvarjali vokalistka Maruša Kos in trobentač Matija Podbersič ob spremljavi Blaža Pahorja na klaviaturah, je bil namenjen srečanju, povezovanju, sklepanju še trdnejših pa tudi novih prijateljskih vezi ter razmišljanju o vsem kar je zaznamovalo leto 2023 in načrtih za prihodnje, hkrati pa je bil tudi zahvala vsem, ki so kakorkoli prispevali k mozaiku dogajanja v naši občini.

Na tradicionalnem novoletnem sprejemu, ki ga je v Coroninijevem dvorcu gostil župan, se je tudi leto zbralo veliko število predstavnic in predstavnikov gospodarstva, izobraževalnih ustanov, javnih zavodov, društev, podjetnikov, poslovnih partnerjev in mnogih drugih, ki so ob izteku starega leta in v pozdrav novemu letu nazdravili z željo, da se uresničijo zastavljeni cilji, načrti in želje, ki so si jih zadali za to leto.

Župan Turk se je v svojem nagovoru na krako spomnil vidnejših dogodkov, ki so zaznamovali preteklo leto in spregovoril o prihajajočih načrtih Občine. Vsem prisotnim se je zahvalil za dozdajšnje sodelovanje ter jim zaželel lepe in mirne božične praznike, prihajajoče leto pa da bi bilo polno optimizma, predvsem pa vztrajnosti in poguma.

Spletno uredništvo
Vir: Občina Šempeter - Vrtojba, Foto: Foto atelje Pavšič Zavadlav