Zaščitne maske za samozaposlene in mikro podjetja: POZIV DO 22. JANUARJA

Foto: ML

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije (OZS) samozaposlene in mikro podjetja z do štirimi zaposlenimi poziva k prevzemu brezplačnih zaščitnih mask.

Podobno kot lani bo OZS v imenu gospodarskega ministrstva tako članom kot nečlanom zbornice razdelila pet milijonov zaščitnih mask. Poziv je odprt do 22. januarja. Upravičenec bo zaščitne maske prevzel osebno na tisti območni obrtno-podjetniški zbornici, na območju katere ima sedež podjetja.

Kot navajajo na zbornici, prijavitelji, ki so na podlagi prvega javnega povabila samozaposlenim in mikro podjetjem z enim do štirimi zaposlenimi maske že prejeli, do mask po tem javnem povabilu niso upravičeni, razen če bo povpraševanje manjše od števila razpoložljivih mask.

Foto: Pixabay

Na poziv se lahko prijavijo tisti, ki izpolnjujejo pogoje, določene v javnem pozivu, ki je objavljen na spletni strani zbornice. Maske bodo odobrene le upravičencem s popolnimi vlogami, ki bodo oddane pravočasno. Oddati jih je mogoče prek spletne strani obrtno-podjetniške zbornice do 22. januarja.