Zakaj je pri Črničah umrla 33-letna Ljubljančanka?

Foto: FB Slovenska policija, Pixabay

Včeraj smo poročali, da je bilo identificirano žensko truplo, ki je bilo pred tednom dni najdeno ob avtomobilu na kolovozni poti v bližini Črnič. Z inštituta za sodno medicino so novogoriškim kriminalistom sporočili, da gre za 33-letnico z območja Ljubljane.

Kriminalisti so ugotovili, da ni umrla nasilne smrti, neuradno naj bi bil zanjo usoden mraz. Z novogoriške policijske uprave včeraj niso sporočili natančnega vzroka smrti pokojne Ljubljančanke.

Sum kaznivega dejanja je bil dokončno ovržen

Novogoriški kriminalisti so zaključili kriminalistično preiskavo in sporočili, da niso ugotovili nobenih znakov nasilne smrti, prav tako pa tudi ne znakov, da bi pokojna umrla zaradi kaznivega dejanja. Možnosti, da bi bila ženska žrtev kaznivega dejanja so sedaj nedvomno ovrgli tudi strokovnjaki inštituta za sodno medicino. S tem je zgodba za policijo zaključena, zdaj bodo o svojih ugotovitvah le pisno obvestili novogoriško okrožno državno tožilstvo.

Zakaj je 33-letnica umrla?

Poznavalci domnevajo, da se je pokojna pred usodnim večerom ali nočjo oddaljila od avta pri Črničah. Najverjetneje je nedaleč od avta obnemogla, zatem pa najbrž podlegla mrazu.

Foto: FB – policijski trak

Zdravstvene težave in neurejeno življenje, selila se je po Sloveniji

Po neuradnih informacijah naj bi pokojna Ljubljančanka živela neurejeno življenje, večkrat naj bi se tudi selila po raznih krajih Slovenije, imela naj bi tudi zdravstvene težave.