Vrtnice brez gostovanja v Krškem: ZAČETEK POMLADI Z OLIMPIJO

Foto: ML

Zaradi nizkih temperatur in sneženja se pomlad v Prvi nogometni ligi ta konec tedna ne bo začela za vse ekipe. Novogoričani v nedeljo ne bodo odpotovali v  Krško, prestavljena pa je bila tudi tekma med Rudarjem in Domžalami. Omenjeni srečanji naj bi bili odigrali v aprilu.

Uvodno tekmo Prve lige v tem koledarskem letu sta v torek v Ajdovščini odigrala Ankaran Hrvatini in Aluminij iz Kidričevega. Zaostalo srečanje 18. kroga se je zaključilo z delitvijo točk (1-1). Tudi 19. krog bodo kot gostitelji otvorili zadnjeuvrščeni Ankarančani. Jeseni so svoje domače tekme igrali na najdaljšem gostovanju v Dravogradu, jutri ob 13-ih pa bodo v derbiju spodnjega dela lestvice predzadnje uvrščene Triglavane gostili v Športnem parku v Novi Gorici.

Foto: Prva liga – Ljudski vrt je pobelil sneg

Vodilni Mariborčani bodo Kidričane namesto v soboto ob 16.55 gostili v nedeljo ob 15-ih, Olimpija pa se bo v predvidenem terminu, v nedeljo ob 16.55 v Stožicah pomerila s Celjem. Novogoričani, ki so prezimili na šestem mestu prvenstvene lestvice bodo v pomlad krenili prihodnjo nedeljo, 4. marca ob 16.55 na domači zelenici proti Olimpiji.

ML