Vlom v lekarno na Kobariškem: KJE SO NEPRIDIPRAVI?

Foto: Pixabay (fotografija je simbolična)

Bovški policisti so obravnavali vlom v lekarno na območju Kobarida. Storilcev še niso našli. Po prvih podatkih naj bi v nočnem času vlomili skozi vhodna vrata in pregledali notranje prostore. Prilastili so si manjšo vsoto gotovine in s seboj odnesli večjo blagajno. Odpeljali so se z osebnim avtomobilom, ki je bilo ukradeno pred eno od stanovanjskih hiš na Kobariškem.

Policisti nadaljujejo s preiskavo vseh okoliščin obravnavanega primera, tudi z namenom izsleditve neznanih storilcev. Vse morebitne očividce oz. vse, ki bi imeli v povezavi z vlomom kakršnekoli koristne informacije naprošajo, da jih sporočijo bovškim policistom oz. pokličejo na najbližjo policijsko postajo ali interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.
Foto: Pixabay

Blagajno so tatovi nasilno odprli in si iz nje prilastili nekaj tisoč evrov gotovine. Policisti so prazno blagajno in ukradeno vozilo znamke Renault našli v bližnji okolici. Glede obravnavanega primera je policija obvestila tudi preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča in pristojno Državno tožilstvo v Novi Gorici. Bovški policisti bodo po zaključku preiskave podali kazensko ovadbo na novogoriško Okrožno državno tožilstvo.

Uredništvo