Za dan žena pripravili Stand up komedijo!

Občina Brda je na svoji spletni strani objavila vabilo na stand up komedijo za ženske. Vabijo vas, da se udeležite premierne stand-up komedije v paviljonu na Gradu Dobrovo, 8.3.2024 s pričetkom ob 20 uri. Večerni program bodo izpeljali znani in manj znani slovenski stand-up komiki.

ALJAŽ POREDOŠ: velik ljubitelj nogometa in humorja, še posebej črnega. Nobena tema zanj ni tabu, saj je mnenja, da se lahko iz vsake stvari nasmejimo, ker je življenje že tako ali tako preveč negativno naravnano, iz te negative pa nas lahko spravi le smeh in veliko dobre volje.

JAN DAVID KLJENAK: mlad komik, ki še ni odkril smisla življenja (kot večina nas). Zato mu njegov ADHD pomaga, da tudi ko je blizu pozabi na smisel življenja in se raje ukvarja s tem, kako bi bilo oživljati žirafo.

DAVID GORINŠEK: je na pol štajerc, na pol vampir, ki rad pije kri, še raje pa pir. Pravi, da ne posluša glasbe, ker si raje privošči punk-rock, uživa pa v bobi palčkah in švercanju beloruskih potnih listov.

MARKO ŽERJAL: je stand up komik iz Kopra. Za njegov humor se pravi, da je analitičen in pronicljiv. Z njim ne prizanaša nikomur, še posebej samemu sebi. Od leta 2014 je nastopal že povsod po Sloveniji, dvakrat tudi na Festivalu komedije Panč. Poleg stand-upa se ukvarja tudi s snemanjem zabavnih youtube videov, kot recimo serij Bednik, kjer pove še tisto kar je pozabil povedat na odru.

KJE? Paviljon, GRAD DOBROVO
KDAJ? 20:00
VSTOPNINA: 8€

Večerni program bodo popestrili tudi s pestro ponudbo briških vin. Ne bo manjkalo niti jedače.

Karte si lahko zagotovite preko društva Mladinsko društvo Hum (pišite nam na fb ali instagram).

PS. dodatne informacije o kartah lahko dobite na spodnjih tel. številkah.:

031 447 840- Boštjan

031 294 760- Dominik

Več informacij na: 

Mladinsko društvo Hum
T: 031 294 760

 

Spletno uredništvo,

Vir: obcina-brda.si