Sončni Kanin z novo direktorico: VRŠILKA BOŽIČ BADALIČEVA

Foto: FB Kanin-Sella Nevea

Včeraj so člani sveta Javnega zavoda Sončni Kanin sprejeli odstopno izjavo dosedanjega direktorja zavoda Roka Ovsenika in za vršilko dolžnosti direktorja imenovali nekdanjo direktorico Hotela Cerkno Manuelo Božič Badalič.

Preden Božič Badaličeva postane direktorica s polnimi pooblastili, bo moral Javni zavod Sončni Kanin izvesti javni razpis. Predsednik sveta Javnega zavoda Sončni Kanin Miha Sotlar pričakuje, da ga bodo objavili takoj, ko se razmere toliko uredijo, da bo začel obratovati kaninski žičniški sistem.

Ovsenik je v odstopni izjavi pojasnil, da odstopa iz osebnih razlogov, še naprej pa želi na Kaninu sodelovati na področju prodaje in trženja. Božič Badaličevi bodo dosedanjega direktorja predlagali kot sodelavca na področju marketinga, pravi Miha Sotlar.

Foto: Arhiv Manuela Božič Badalič

»Vsem članom sveta zavoda Sončni Kanin, županu Občine Bovec Valterju Mlekužu ter vsem drugim se zahvaljujem za izkazano zaupanje. Pred nami je velik izziv, vendar poznam prednosti in slabosti smučišča. Prepričana sem, da bomo s skupnimi močmi lahko v prihodnosti ustvarili takšen Kanin, ki bo v ponos vsem nam, Občini, zaposlenim, krajanom, žičničarjem in celotni Sloveniji,« je ob imenovanju povedla v.d. direktorice Sončni Kanin Manuela Božič Badalič.