Občina Ajdovščina pripravlja novo celostno občinsko prometno strategijo, pri čemer bi želeli čim večjo vključenost široke javnosti, saj se promet tiče prav vseh nas.

Občina zato vabi vse, da poveste svoje mnenje, da se že v tej uvodni fazi sliši tudi vaš glas, da bo lahko mnenje javnosti čim bolj vključeno v pomemben strateški dokument. Po prvi javni razpravi, ki je potekala v živo, vas zdaj vabi še na digitalno javno razpravo, ki je odprta na spletni strani Občine Ajdovščina.

POVEZAVA DO RAZPRAVE: Digitalna javna razprava – Občinska celostna prometna strategija

Celostno razumevanje in obravnava prometa sta ključni izhodiščni točki, ko želimo v lastni skupnosti doseči vse to, kar imajo najboljši – visoko kakovost življenja in dobre pogoje za razvoj – ter hkrati pri tem ravnati strateško preudarno, finančno učinkovito in s široko podporo prebivalcev.

Prav te, slednje, bi si želeli tudi pripravljavci nove občinske prometne strategije, zato vas po prvi javni razpravi, ki je potekala v Domu krajanov, vabijo k sodelovanju v digitalni javni razpravi, kjer lahko zapišete svoje mnenje.

Promet kreiramo prav vsi prebivalci, zato je prav, da poveste v katero smer naj gre v prihodnosti.

Spletno uredništvo
Vir: Občina Ajdovščina