Prometna nesreča v Šempetru: POBEG NEZNANE VOZNICE

Foto: FB Slovenska policija

Včeraj se je v ulici Polje v Šempetru zgodila prometna nesreča, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili. Neznana voznica manjšega osebnega avtomobila, ki je povzročila nesrečo, je zbežala. Policisti morebitne očividce prosijo za pomoč.

Zaradi razjasnitev vseh okoliščin prometne nesreče policisti naprošajo vse morebitne očividce oziroma vse, ki bi imeli koristne informacije, da pokličejo policiste Postaje prometne policije Nova Gorica (Žnidaršičeva ulica 17, 5290 Šempeter pri Gorici, telefonska številka: (05) 393 41 00, [email protected]) oziroma se zglasijo na najbližji policijski postaji. Prav tako lahko pokličejo tudi na interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Neznana voznica manjšega osebnega avtomobila, neznanih registrskih številk, bele barve, se je vključevala v promet iz smeri vhoda v večje podjetje na prednostno ulico Polje in zavijala v levo, v smeri večje trgovine na Vrtojbenski cesti. Pri tem tem ni pustila mimo vseh vozil. V tistem trenutku je po prednostni cesti iz smeri bencinskega servisa pripeljala 22-letna voznica osebnega avtomobila. Da bi preprečila trčenje, je močno zavirala in sunkovito zavila v desno. Pri tem je izgubila oblast nad avtomobilom, ki ga je z zadnjim delom zaneslo v desno na dovozno cesto in nato na makadamsko parkirišče. Tam je s prednjim delom avtomobila trčila v drugo parkirano osebno vozilo in z levim bokom v ograjo kamionskega parkirišča. Na obeh omenjenih vozilih in na ograji je nastala materialna škoda. Neznana voznica manjšega osebnega avtomobila se ni zaustavila na kraju prometne nesreče, temveč je odpeljala naprej v smeri večje trgovine na Vrtojbenski cesti.