Pri Godoviču ugasnilo življenje 20-letnega motorista: NAŠLI SO GA SVOJCI

Foto: FB PGD Idrija

Slovenske ceste so žal terjale še eno smrtno žrtev. Na glavni cesti Godovič-Hotedršica je ugasnilo življenje 20-letnega motorista.

Sorodniki so od torkovega popoldneva pogrešali 20-letnega moškega, ki se je od doma odpeljal z motorjem. Poleg svojcev so ga začeli iskati tudi policisti iz Idrije, Logatca in prometne policije Nova Gorica. Včeraj so ga v globeli ob glavni cesti Godovič-Hotedršica, brez znakov življenja, našli svojci, sporočajo s Policijske uprave Nova Gorica.

Po ogledu kraja prometne nesreče so policisti ugotovili, da je 20-letnik vozil motorno kolo po glavni cesti izven naselja Godovič. Ko je pripeljal do levega nepreglednega ovinka, je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom, padel na levi bok in zdrsnil desno izven vozišča. Tam je najprej trčil v odbojno zaščitno ograjo in se nato skupaj z motornim kolesom prevrnil pod cesto po strmi brežini.

Foto: FB PGD Idrija

Policisti so o prometni nesreči obvestili tudi preiskovalno sodnico okrožnega sodišča in državno tožilstvo v Novi Gorici. O ugotovljenih dejstvih tragične nesreče 20-letnega motorista bodo na Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici poslali pisno poročilo.