Preiskava strelskega obračuna v Novi Gorici: IZSLEDILI UDELEŽENO OSEBO

Foto: ML

Po torkovem streljanju v Rejčevi ulici je policija sinoči na območju Nove Gorice našla poškodovano osebno vozilo. Prav tako so na Policijski upravi Nova Gorica potrdili, da so našli tudi strelno kratkocevno orožje ter izsledili eno od udeleženih oseb.

V torek popoldne okoli 17. ure je prišlo do streljanja pred enim izmed lokalov v Rejčevi ulici v Novi Gorici, v katerem naj bi bilo udeleženih več ljudi, ki so zbežali pred prihodom policije. Še vedno ni znano, koliko ljudi je bilo udeleženih v streljanju in ali je bil kdo med njimi poškodovan.

Intenzivna kriminalistična preiskava še vedno poteka, novogoriški kriminalisti pa zbirajo dodatna obvestila in izvajajo druge preiskovalne aktivnosti zaradi sumov kaznivih dejanj poskusa uboja in nedovoljene proizvodnje in prometa z orožjem.

O dosedanjih ugotovitvah je policija obvestila pristojno državno tožilstvo. Policija se vsem občanom zahvaljuje za pomoč pri najdbi vozila ter za druge koristne informacije pri preiskavi vseh okoliščin streljanja v Novi Gorici.

Foto: FB Slovenska policija

Policija še naprej prosi občane, ki bi o dogodku imeli kakršne koli dodatne koristne informacije, da to sporočijo na interventno številko 113, anonimni telefon 080 1200 ali pokličejo najbližjo policijsko postajo, so še dodali na policiji. Zaradi interesa kriminalistične preiskave več podrobnosti v tem trenutku ne morejo posredovati, sporočajo s PU Nova Gorica.