Poškodba otroka na motokros progi v Kromberku

Foto: Pixabay (fotografija je simbolična)

Včeraj se je na motokros progi v Kromberku pri padcu poškodoval otrok, na Bovškem se je zgodila delovna nesreča, v Volčji Dragi pa sta trčili osebni vozili, poroča Uprava RS za zaščito in reševanje.

Ob 17.22 se je na motokros progi v Industrijski coni Meblo v Kromberku pri padcu z motorjem poškodoval otrok. Posredovali so gasilci Javnega zavoda za gasilsko in reševalno dejavnost – Gasilska enota (JZ GRD GE) Nova Gorica, ki so otroku in reševalcem nudili pomoč pri oskrbi. Reševalci NMP Nova Gorica so ga prepeljali na opazovanje v bolnišnico.

Ob 14.15 se je v bližini trdnjave Kluže v občini Bovec pri sanaciji brežine pri padcu z višine poškodoval delavec. Na kraju ga je pregledal zdravnik, nato pa so ga helikopterjem Slovenske vojske z dežurno ekipo Helikopterske nujne medicinske pomoči (HNMP) prepeljali na zdravljenje v Univerzitetni klinični center v Ljubljani.

Foto: FB Slovenska vojska (fotografija je simbolična)

Ob 13.54 se je v kraju Volčja Draga pripetila prometna nesreča, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili. Voznici obeh vozil sta se lažje poškodovali. Posredovali so gasilci JZ GRD GE Nova Gorica, reševalci NMP Nova Gorica in policija.