Odhod športnega direktorja ND Gorica: ODSTOP BURGIČA

Foto: Foto Lado

Po včerajšnji bledi predstavi in visokem porazu na primorskem derbiju s Koprčani je novogoriško nogometno društvo (ND Gorica) ostalo brez športnega direktorja Mirana Burgiča, ki je odstopil. To funkcijo je prevzel lani, po izpadu Gorice v drugo ligo. V nadaljevanju objavljamo zapis na klubski spletni strani.

Miran Burgič je lani po izpadu iz 1. SNL v ND Gorica prevzel mesto športnega direktorja. Delo je prevzel v zahtevnem trenutku, ko je bilo potrebno ekipo na novo sestaviti in zmotivirati za ponovno uvrstitev v 1. SNL. Cilj je bil dosežen in s tem se je njegovo delo zaključilo. Glede na letošnje spremenjene pogoje zaradi epidemije in s tem povezanim hitrim začetkom nove sezone, se je Miran strinjal in odločil, da pomaga še pri kadrovanju za novo ekipo, ki bo igrala v 1. SNL.

Klub spoštuje njegovo odločitev in se mu zahvaljuje za pomembno vlogo, ki jo je v tem obdobju odigral v maloštevilčni ekipi vodstva kluba. Verjamemo in želimo si, da to ni slovo za vedno in da bomo z Miranom v prihodnosti še lahko sodelovali. Naša vrata zanj bodo vedno odprta, še sporočajo iz ND Gorica.