Novogoriški policisti prosijo za pomoč: TRČIL IN POBEGNIL

Foto: FB Slovenska policija

Novogoriški policisti pozivajo morebitne očividce nedeljske prometne nesreče na cesti Ročinj-Kanal, v kateri je neznani voznik med vožnjo po nasprotni strani cestišča trčil v drugo vozilo in zatem nadaljeval z vožnjo proti Kanalu, sporočajo s Policijske uprave Nova Gorica.

Zaradi razjasnitve vseh okoliščin prometne nesreče policisti pozivajo tudi voznika avtomobila, ki je tik pred nezgodo vozil za pobeglim voznikom, in vse, ki bi lahko policiji nudili informacije, da se zglasijo na Postaji prometne policije Nova Gorica ali pokličejo na številko postaje 05 393 41 00 oz. pišejo na elektronski naslov [email protected]. Lahko se zglasijo tudi na najbližji policijski postaji oz. pokličejo interventno številko policije 113 ali anonimni telefon 080 1200, so še dodali novogoriški policisti.

Foto: ML

Neznani voznik osebnega avtomobila znamke Toyota yaris, ljubljanskih registrskih oznak, modre barve, je v nedeljo ob 20.30 vozil po glavni cesti iz Ročinja proti Kanalu. Izven naselja je zapeljal na nasprotni vozni pas v trenutku, ko je iz Kanala proti Ročinju pravilno pripeljal 51-letni voznik Mazde. Neznani voznik je z levo bočno stranjo trčil v levi bočni del drugega vozila. Po prometni nesreči se voznik ni ustavil, ampak nadaljeval z vožnjo v smeri Kanala. Na drugem vozilu je v nesreči nastala materialna škoda.