Nadzorni svet družbe Hit je na današnji seji za nova člana uprave družbe Hit imenoval Damjano Luin in Danjela Mlečnika.

 ​

Novoimenovani predsednik uprave družbe Hit, mag. Sandi Brataševec, ki bo mandat nastopil s 1. januarjem 2024, je na današnji seji nadzornega sveta družbe Hit predstavil dva kandidata za člana uprave družbe: Damjano Luin in Danjela Mlečnika. Nadzorniki so s kandidatoma opravili razgovore in sprejeli sklep o imenovanju. Novoimenovana člana uprave bosta po sklepu nadzornega sveta mandat pričela 21. 1. 2024, ko obstoječima članicama uprave preteče mandat.

Damjana Luin (1970) je diplomirana ekonomistka z več kot tridesetletnimi izkušnjami na področju računovodstva, kontrolinga in financ v različnih gospodarskih dejavnostih, tudi v velikih poslovnih sistemih. Trenutno je zaposlena v družbi GM svetovanje.

Danjel Mlečnik (1963), po izobrazbi univerzitetni diplomirani organizator, je v družbi Hit zaposlen od leta 1989, kjer je bogato igralniško kariero gradil z opravljanjem različnih funkcij in prevzemanjem najodgovornejših vodstvenih vlog. Med drugim je v letu 2018 tri mesece začasno vodil družbo Hit kot predsednik uprave.

Z imenovanjem dveh članov je nadzorni svet izpopolnil upravo družbe Hit. Družbo Hit bo prihodnjem petletnem mandatnem obdobju vodil mag. Sandi Brataševec, s tremi člani uprave. Ob Damjani Luin in Danjelu Mlečniku kot tretji član uprave ostaja delavski direktor Alan Bofulin.

 

Nadzorni svet družbe Hit

 

Spletno uredništvo,

Vir: Nadzorni svet družbe Hit

Slika je simbolična.