Kraja torbice na kolesu v Novi Gorici: IZTRGAL IN JO ODVRGEL

Foto: Pixabay (fotografija je simbolična)

Policiste OKC PU Nova Gorica so v sredo v popoldanskem času obvestili o drzni tatvini v Novi Gorici. Zaenkrat še neznani kolesar je starejši ženski iztrgal torbico in pobegnil po kolesarski stezi proti Šempetru.

Policisti PP Nova Gorica so z nadaljnjim zbiranjem obvestil ugotovili, da je 70-letna oškodovanka, državljanka Italije, skupaj s prijateljico hodila po pločniku v ulici Kolodvorska pot. V bližini križišča z Erjavčevo ulico je starejši oškodovanki izza hrbta pripeljal neznani storilec s kolesom ter ji med vožnjo z ramen iztrgal torbico. Pri tem se je oškodovanka opotekla in padla po tleh, a na srečo ni utrpela telesnih poškodb.

Foto: Pixabay
Novogoriški policisti primer še preiskujejo in bodo na podlagi vseh ugotovljenih dejstev obravnavanega primera podali kazensko ovadbo na pristojno Državno tožilstvo v Novi Gorici.

Tat je s kraja dogodka na kolesu pobegnil po kolesarski stezi, v smeri železniškega predora pod gričem Kostanjevica proti Šempetru. Za nepridipravom je stekla prijateljica oškodovanke. Neznanec je v omenjenem predoru odvzeto torbico odvrgel, ne da bi si iz nje karkoli prilastil.

Uredništvo