Aplikacija #OstaniZdrav za obvladovanje širjenja virusa: VEČ KOT 100.000 PRENOSOV

Foto: Pixabay

Aplikacija #OstaniZdrav pomaga pri zajezitvi in obvladovanju širjenja okužb z novim koronavirusom, zmanjšuje obremenjenost zdravstvenega sistema in tako omogoča, da država z milejšimi ukrepi obvlada virus. Doslej si jo je namestilo že več kot 100.000 državljanov.

Pomagajte prekiniti verigo širjenja okužb in si namestite aplikacijo #OstaniZdrav.  Uporabniki mobilnih telefonov z operacijskim sistemom iOS si jo lahko naložite tukaj: https://apple.co/2YPyeLZ, uporabniki mobilnih telefonov z operacijskim sistemom Android pa si jo lahko naložite na naslednji povezavi: https://bit.ly/2Q0mWzE. Klicni center za informacije o aplikaciji: 080 17 87.

Mobilna aplikacija za varovanje zdravja in življenja ljudi #OstaniZdrav je pripomoček, ki vam sporoči, ali ste bili v stiku z okuženo osebo. Z njeno uporabo in upoštevanjem priporočil vsak izmed nas pripomore k obvladovanju širjenja virusa ter varovanju zdravja nas samih, naših bližnjih in celotne družbe.

Foto: gov.si

Za preprečitev širjenja novega koronavirusa je zelo pomembno, da upoštevamo preventivne ukrepe: vzdrževanje zadostne medsebojne razdalje, redno umivanje in razkuževanje rok ter nošenje zaščitnih mask v zaprtih javnih prostorih in javnem prometu.