Voznik pri Prvačini zapeljal s ceste: PRISTAL NA TRAVNIKU

Foto: Pixabay (fotografija je simbolična)

Sinoči okrog 19. ure je pred krajem Prvačina voznik z osebnim vozilom iz neznanega vzroka zapeljal z vozišča in pristal na travniku. V Goriških Brdih si je kolesarka pri padcu poškodovala glavo.

V nesreči pri Prvačini sta se dve osebi lažje poškodovali. Gasilci JZ GRD Nova Gorica so opravili požarno zavarovanje, odklopili akumulator in nudili pomoč policiji in NMP Nova Gorica, poroča Uprava RS za zaščito in reševanje.

Ob 16.41 je na cesti Vrhovlje–Korada, občina Brda, padla tuja kolesarka in si poškodovala glavo. Posredovali so gasilci JZGRD Nova Gorica in reševalci ZD Nova Gorica, ki so kolesarko oskrbeli in prepeljali v bolnišnico v Šempeter.

Foto: FB Slovenska policija

Včeraj dopoldne ob 10.04 sta na obvoznici v Ajdovščini trčili osebi vozili. Gasilci GRC Ajdovščini so nevtralizirali razlite tekočine, odklopili akumulator in nudili pomoč reševalcem NMP Ajdovščina pri oskrbi poškodovane osebe.

Ob 14.29 je pri kraju Volarje v občini Tolmin je voznik z osebnim vozilom zapeljal s cestišča. Gasilci PGD Tolmin so nevtralizirali razlite motorne tekočine, zavarovali kraj dogodka in usmerjali promet. Eno lažje poškodovano osebo so reševalci NMP Tolmin prepeljali v ZD Tolmin.

Uredništvo