Vlom in nesreča v Kromberku: TRI VOZILA V JAMO

Foto: FB Slovenska policija

V Kromberku se je včeraj pripetila nesreča na delovišču, kjer so tri osebna vozila zapeljala v jamo, ponoči pa je, prav tako v Kromberku, neznanec vlomil v trgovino in si prilastil manjšo vsoto denarja.

Včeraj dopoldne so v jamo na delovišču v Kromberku pri Novi Gorici zapeljala tri osebna vozila, Na vozilih je nastala škoda. O zadevi je policija obvestila tudi novogoriško Okrožno državno tožilstvo. Policisti nadaljujejo z dodatnim zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah obravnavanega primera. Po zaključku preiskave bodo prometni policisti na podlagi vseh ugotovljenih dejstev ustrezno ukrepali.

Danes zjutraj pa je morala policija v Kromberku posredovati zaradi vloma v eno izmed tamkajšnjih trgovin. Po dosedanjih ugotovitvah naj bi neznanec vlomil skozi stranska drsna vrata v prostore trgovine, nasilno odprl blagajno in iz nje ukradel manjšo vsoto denarja. Policisti nadaljujejo s preiskavo okoliščin vloma. Na podlagi vseh ugotovljenih dejstev bodo podali kazensko ovadbo na novogoriško Državno tožilstvo.