V Novi Gorici nasilneža fizično napadla ženski: URINIRANJE IN UDARCI

Foto: Pixabay (fotografija je simbolična)

V sredo, 30. decembra okoli 18. ure je pri bencinskemu servisu na Vojkovi cesti v Novi Gorici prišlo do fizičnega napada dveh moških iz Nove Gorice oz. okolice, starih 43 in 26 let, ki sta se znesla nad mamo in hčerko, starima 46 in 18 let. Slednji sta mlajšega moškega opozorili, da se na javnem mestu v bližini bankomata ne spodobi urinirati.

Novogoriški policisti bodo zoper oba nasilneža, ki sta stara znanca policije, podali kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja povzročitve lahke telesne poškodbe in grožnje.

Kot sporočajo iz PU Nova Gorica, sta se ženski peš odpravili proti bencinskemu servisu na Vojkovi cesti v Novi Gorici. V bližini je ob bankomatu 26-letni domačin iz okolice uriniral. Ko sta se približali bankomatu, se je moški usedel v osebni avtomobil, medtem pa ženski še nedostojno ogovoril. Ženski sta pristopili do avtomobila in ga opozorili, da se ne spodobi urinirat na javnem mestu. Moški se je razburil in pričel na njiju kričati. Postal je agresiven in želel izstopiti iz avtomobila, kar mu je 46-letnica preprečila tako, da je zaloputnila z vrati vozila. Nato je izstopil 43-letnik, ki je sedel na zadnjih sedežih vozila in s pestjo udaril 18-letnico v predel nosu. Pričela se je braniti in mu skušala udarec vrniti. Starejša ženska je poskušala mlajšo žensko ubraniti udarcev tako, da se je postavila med njo in napadalca. Nato je iz vozila izstopil še mlajši moški, ki je pred tem uriniral na javnem kraju. Sprva je poskušal sopotnika umiriti, kar mu ni uspelo, v nadaljevanju pa je ženski tudi sam pričel odrivati stran in ju poskušal udariti.

Foto: FB Slovenska policija

Med pretepanjem so se pričeli odmikati proti bližnji trgovini. Pri tem sta udarce prejemali obe ženski. Nadaljnje nasilje je preprečil varnostnik, ki je izstopil iz trgovine. Napadalca je zagrabil in ga zvlekel stran, nakar sta se nasilneža odpeljala s kraja.