Trk osebnih vozil v Brdih: AVTOMOBIL NA STREHO

Foto: Pixabay (fotografija je simbolična)

Včeraj so se na severnoprimorskih cestah zgodile štiri prometne nesreče. V Renčah jo je skupila kolesarka, v Brdih sta trčila avtomobila, pri Desklah je vozilo pristalo na strehi, na cesti Bovec – Soča pa je poškodbe utrpel voznik motocikla, poroča Uprava RS za zaščito in reševanje.

Ob 7.50 se je v ulici Trg v Renčah v prometni nesreči poškodovala kolesarka. Gasilci JZ GRD GE Nova Gorica so zavarovali kraj dogodka in nudili pomoč poškodovanki do prihoda reševalcev. Reševalci NMP ZD Nova Gorica so jo prepeljali v šempetrsko bolnišnico.

Foto: ML

Na cesti Dobrovo – Plešivo v občini Brda sta ob 12.30 trčili osebni vozili. Pri tem se je eno prevrnilo na streho. Poškodovanih ni bilo. Posredovali so gasilci JZ GRD GE Nova Gorica. Zavarovali so kraj dogodka, odklopili akumulatorja, vozilo postavili nazaj na kolesa ter cestišče posuli z vpojnimi sredstvi.

V bližini Deskel je ob 3.46 osebno vozilo zapeljalo v obcestni jarek in se prevrnilo na streho. Gasilci JZ GRD GE Nova Gorica so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator in nevtralizirali razlite motorne tekočine.

Foto: Pixabay (fotografija je simbolična)

Ob 11.05 se je na cesti Bovec–Soča v prometni nesreči poškodoval voznik motocikla. Posredovali so gasilci PGD Bovec in reševalci NMP Tolmin. Gasilci so zavarovali kraj dogodka, oskrbeli poškodovanega motorista do prihoda reševalcev in poskrbeli za nevtralizacijo razlitih motornih tekočin na vozišču.