Trčenje kolesarjev v Novi Gorici

Foto: Pixabay (fotografija je simbolična)

Včeraj so policisti na severnoprimorskih cestah obravnavali tri prometne nesreče. V Novi Gorici sta trčila kolesarja, na Volarski ravnini v Tolminu je voznik z osebnim avtomobilom pristal na strehi, v Tolminu pa sta čelno trčili osebni vozili, poroča Uprava RS za zaščito in reševanje.

Ob 15.08 sta v križišču Erjavčeve in Prvomajske ulice v Novi Gorici trčila kolesarja, pri čemer je eden od njiju utrpel telesne poškodbe. Na kraju so posredovali reševalci NMP Nova Gorica, policija in poklicni gasilci Javnega zavoda za gasilsko in reševalno dejavnost gasilske enote (JZ GRD GE) Nova Gorica, ki so zavarovali kraj dogodka in nudili pomoč reševalni ekipi.

Ob 10.30 je na Volarski ravnini v Tolminu prišlo do prometne nesreče v kateri je voznik z osebnim vozilom pristal na strehi. Posredovali so gasilci PGD Tolmin, ki so zavarovali kraj dogodka, nudili zdravniško pomoč poškodovani osebi do prihoda reševalcev NMP Tolmin, odklopili akumulator ter cestišče posuli z vpojnimi sredstvi. Poškodovano osebo so reševalci prepeljali v Zdravstveni dom (ZD) Tolmin.

Foto: FB Slovenska policija

Ob 22.20 sta v Ulici padlih borcev v Tolminu čelno trčili osebni vozili. Poškodovano osebo je oskrbela ekipa NMP Tolmin. Gasilci PGD Tolmin so zavarovali mesto nesreče, nudili pomoč ekipi NMP in nevtralizirali iztekle tekočine.