Tilen Mlakar podpisal za Gorico, zaigral bo na položaju levega bočnega branilca

Foto: FB ND Gorica

Po selitvi Jošta Urbančiča na Norveško so v ND Gorica zamenjavo zanj na položaju levega bočnega branilca našli v Tilnu Mlakarju, ki ima izkušnje z nastopanjem v prvi ligi. 27-letnik je jeseni branil barve drugoligaša Ilirije iz Ljubljane.

Prvi vtisi ob podpisu pogodbe so zelo dobri že zaradi tega, ker se vračam v prvo ligo. Vesel sem, da mi je Gorica ponudila priložnost, da jo predstavljam na terenu,“ je ob podpisu pogodbe do zaključka aktualne sezone za klubsko spletno stran dejal Tilen Mlakar, ki bo na dresu nosil številko 17.

Mlakar, ki se je preizkusil tudi v tujini, kjer je nosil dres slovaškega Sereda, je med slovensko elito igral za kranjski Triglav in Koper. Skupno je v prvi slovenski ligi zbral 98 nastopov in dosegel 5 golov. „Glede na prejšnje sezone je letos liga razdeljena na zgornji in spodnji del. Vsi tekmeci so enakovredni, vsako tekmo odločajo malenkosti, tako da je mogoče vse nasprotnike premagati. Treba je garati in dobro delati,“ še dodaja novinec v modro-belem dresu Gorice.