Žal vas moramo obvestiti, da smo primorani prireditev Punce v jami prestaviti iz 9. marca na 30. marec 2024.

 

Ker zaradi spremembe upravljanja rudniških rovov Rudnika Trbovlje-Hrastnik iz RTH v likvidaciji na Rudnik Velenje in nepodpisanih pogodb z državo kljub angažiranju do zadnjega dne nismo dobili dovoljenja, da bi lahko udeleženke odšle v jamo, smo se morali odločiti med tremi rešitvami: odpovedati prireditev, izpeljati prireditev 9. marca po rudniških površinah ali pa prestaviti prireditev na 30. marec in jo izpeljati v planirani obliki, torej v jami.

Ker menimo, da se je večina udeleženk na prireditev prijavila zaradi tega, ker poteka po rudniku, smo se odločili za tretjo možnost. S tem bomo počastili marčevske ženske praznike (dan žena in materinski dan) in omogočili adrenalinsko preizkušnjo vsem prijavljenim.

Upamo, da se bo prireditve (kljub velikonočnem vikendu) udeležilo čim več prijavljenih žensk in bodo prišle dobre volje med zasavske organizatorje, knape in copatarje. Organizatorji se bomo potrudili še za dodatne nagrade in zanimivosti, čeprav so vrečke že danes lepo napolnjene. Obeta se lušten koncert in dobra fešta, pa zanimivo ogrevanje pod vodstvom fitnes trenerjev.

Za vse, ki se bodo udeležile prireditve, bomo pripravili še posebno presenečenje, da se vsaj malo oddolžimo zaradi spremembe datuma prireditve.

Prijave bomo ponovno odprli.

Organizatorji
Prireditev Punce v jami pripravlja Zavod Savus, izdajatelj spletnega portala www.savus.si.

Pridite

Že sedaj vas, spoštovani kolegi, vabimo, da se nam tokrat pridružite na eni najbolj nevsakdanjih prireditev v Sloveniji. Prosimo za akreditacijo na naslov [email protected]. Pripišite, če boste želeli snemati ali fotografirati v jami. Če boste šli v jamo, morate imeti svojo čelado (najbolje kolesarska), naglavno svetilko, biti morate primerno obuti (pohodni čevlji) in oblečeni (dolgi rokavi, dolge hlače).

Oglejte si našo spletno stran na povezavi www.puncevjami.si.

Dodatne informacije: Marko Planinc (041-850-733)

Srečno!
ekipa Punc v jami