Požar zaradi tehnične napake na električni napravi: 200.000 EVROV ŠKODE

Foto: Pixabay (fotografija je simbolična)

Zjutraj je zagorelo v notranjosti gostinskega objekta v Biljah, kjer je požar povzročil veliko materialno škodo. Neuradno naj bi znašala kar okrog 200.000 evrov, navajajo na Policijski upravi Nova Gorica. Sinoči sta v Batujah zagorela osebna avtomobila.

Policisti so bili o požaru obveščeni nekaj minut po 7. uri. Na kraju dogodka so poleg policistov posredovali tudi gasilci javnega zavoda za gasilsko in reševalno dejavnost Nova Gorica.

Do požara naj je najverjetneje prišlo zaradi tehnične napake na eni od električnih naprav v gostinskem objektu. O okoliščinah požara policisti policijske postaje Nova Gorica še dodatno zbirajo obvestila. Po zaključku preiskave bodo s pisnim poročilom obvestili pristojno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Foto: Pixabay (fotografija je simbolična)

Včeraj zvečer sta v Batujah zagoreli dve osebni vozili, ki sta bili parkirani na parkirišču ob cesti poleg avtobusnega postajališča. Eno je v celoti zgorelo. Pri tem je ogenj zajel tudi drugo vozilo, ki je bilo parkirano v bližini. Požar so pogasili gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Selo in Gasilno reševalnega centra Ajdovščina. Po neuradnih podatkih naj bi materialna škoda znašala okrog 8.000 evrov. Glede okoliščin požara policija nadaljuje z dodatnim zbiranjem obvestil.

Uredništvo