Pod brajdo v Tolminu poškodbe motorista

Foto: Pixabay (fotografija je simbolična)

Včeraj so policisti na severnoprimorskih cestah obravnavali štiri prometne nesreče, poroča Uprava RS za zaščito in reševanje. Najhuje jo je odnesel motorist v Tolminu, ki so ga zaradi poškodb prepeljali na zdravljenje v šempetrsko bolnišnico.

Nesreča v ulici Pod brajdo v Tolminu se je zgodila ob 15.17, ko je se je pri padcu z motornim kolesom poškodoval motorist. Reševalci NMP Tolmin so poškodovanca na kraju oskrbeli in prepeljali na zdravljenje v SB v Šempeter. Gasilci PGD Tolmin so zavarovali kraj dogodka in sanirali razlite motorne tekočine.

Ob 19.28 sta v bližini Šempetra trčili osebni vozili. Gasilci JZGRD Nova Gorica so zavarovali kraj dogodka in pregledali poškodovani vozili zaradi možnosti iztekanja nevarnih tekočin.

Foto: FB Slovenska policija

Ob 13.17 je na cesti Ajdovščina – Col, občina Ajdovščina, osebno vozilo zapeljalo z vozišča. Gasilci GRC Ajdovščina so zavarovali kraj dogodka, vlečna služba pa ga je izvlekla na vozišče.

Ob 21.01 sta v bližini kraja Volarje, občina Tolmin, trčili osebni vozili. Gasilci PGD Tolmin so preventivno pregledali poškodovani vozili in usmerjali promet.