Nemški reprezentančni vratar Manuel Neuer s kolesom po Sloveniji na večerjo v Gorico

Foto: Zajem zaslona Manuel Neuer

V sredo si je v restavraciji na goriškem Trgu sv. Antona privoščil večerjo znan obraz. Ljubitelji nogometa so za mizo takoj lahko prepoznali vratarja nemške izbrane vrste in Bayerna iz Münchena, Manuela Neuerja.

Prisotni so se mu približali in ga prosili za selfi, urednik spletnega portala Il Goriziano Timothy Dissegna, pa je lahko s 36-letnim nemškim vratarjem, ki se je leta 2014 v Braziliji veselil tudi naslova svetovnega prvaka, opravil tudi kratek pogovor. Na vprašanje, zakaj se mudi v Gorici, je Neuer, ki je bil bolj redkobeseden, v bolj slabi italijanščini odgovoril, da predsvem, ker bi rad kaj pojedel. Večerjo si je privoščil v družbi kolegov, s katerimi se je odpravil na kolesarski izlet.

Foto: Instagram Manuel Neuer

Vratar nemškega Elfa je tudi strasten ljubitelj kolesarstva. Kot je mogoče razbrati iz Neuerjevega Instagram profila, se je vratar Bayerna na kolesarsko popotovanje odpravil s skupino Canyon rap pack. Skupina kolesarjev naj bi obiskala Hrvaško, pot pa jih je vodila tudi po Sloveniji, od Bleda do Vipavske doline ter čez mejo v Italijo s postojanko v Gorici.