Nejca so našli mrtvega: BREZ ZNAKOV KAZNIVEGA DEJANJA

Foto: Facebook Slovenska policija

Novogoriški policisti so preklicali iskanje Nejca Gregoriča iz Ajdovščine, ki so ga svojci nazadnje videli 30. maja, za pogrešanim pa je potekala tudi iskalna akcija. 17-letnika so v nedeljo na območju Ajdovščine žal našli mrtvega.

Novogoriški policisti so bili v nedeljo obveščeni, da so na območju Ajdovščine našli mrtvo mlajšo osebo. Pristojne službe so potrdile, da gre za pogrešanega 17-letnika. Policisti niso ugotovili znakov kaznivega dejanja, sporočajo s Policijske uprave Nova Gorica.

Foto: Lokalne Ajdovščina – Nejc Gregorič

Takoj po prijavi pogrešanega je policija začela iskalno akcijo na širšem območju Ajdovščine in okolice. Pri iskanju mladoletnika so policistom policijske postaje Ajdovščina pomagali tudi pripadniki Civilne zaščite Ajdovščina, skupina gorske reševalne službe iz Ajdovščine, večje število pripadnikov z iskalnimi psi Severnoprimorske, Notranjske, Obalne in Posavske regije, skupaj okrog 40 ljudi. V iskalno akcijo se je vključila tudi posadka helikopterja Slovenske vojske, prav tako so ga iskali njegovi sorodniki in znanci.

Uredništvo