Fizični obračun v Dornberku: VROČEKRVNEŽA V BOLNIŠNICI

Foto: Pixabay

V sredo popoldne sta se v zasebnih prostorih v Dornberku telesno sprla dva moška, stara 34 in 41 let. Mlajši je utrpel vbodno rano z nožem, starejši pa poškodbe obraza.

Oba udeleženca pretepa so reševalci z reševalnim vozilom odpeljali na nadaljnje zdravljenje v šempetrsko bolnišnico. Policija je glede omenjenega primera obvestila tudi preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča in Državno tožilstvo v Novi Gorici.

Na kraj dogodka so bili napoteni policisti policijske postaje Nova Gorica in kriminalisti Sektorja kriminalistične policije PU Nova Gorica. Ugotovljeno je bilo, da sta bila v omenjenem sporu oba moška huje telesno poškodovana, pri čemer je 34-letnik v sporu utrpel tudi vbodno rano z nožem, drugi udeleženec spora pa je utrpel poškodbe obrazaZaradi interesa preiskave policija drugih informacij o pretepu še ne more posredovati.

Foto: ML

Po zaključku preiskave bo zoper oba moška podana kazenska ovadba na Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja hude telesne poškodbe (po 123. členu KZ-1).