Voznik v Novi Gorici zbil kolesarja: ODPELJAL S KRAJA NESREČE

Foto: FB Slovenska policija

Novogoriški policisti pozivajo morebitne očividce prometne nesreče, ki se je v sredo okrog 16. ure pripetila v središču Nove Gorice, da jim sporočijo informacije, ki bi razjasnile njene okoliščine. Starejše zeleno vozilo znamke Renault naj bi zbilo mlajšega kolesarja, ki se je lažje poškodoval in zatem odpeljalo s kraja nesreče.

Da bi razjasnili vse okoliščine prometne nesreče, policisti Postaje prometne policije Nova Gorica pozivajo vse morebitne očividce oz. vse, ki bi imeli kakršnekoli koristne informacije, da jih pokličejo na telefonsko številko (05)3934100, pišejo na elektronski naslov [email protected] oziroma se oglasijo na najbližji policijski postaji. Na voljo sta tudi interventni številki policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200, so še dodali.

Z novogoriške policijske uprave sporočajo, da je bil v prometni nesreči, ki se je zgodila v križišču Delpinove in Erjavčeve ulice udeležen otrok. Po pričanju slednjega, naj bi s kolesom prečkal kolesarsko stezo, ko je na semaforju zasvetila zelena luč, pri tem pa naj bi ga zadelo starejše zeleno osebno vozilo znamke Renault. Omenjeni voznik oz. voznica naj bi se po nesreči sicer ustavil(a), pozneje pa s kraja nesreče odpeljal(a). Lažje poškodovanemu otroku so zdravniško pomoč nudili naslednjega dne v šempetrski bolnišnici.