Voznik na parkirišču v Novi Gorici spregledal pešca: VZVRATNA VOŽNJA

Foto: FB Slovenska policija

Včeraj okrog 18. ure je bila policija obveščena o prometnem dogodku na parkirišču v Novi Gorici, kjer naj bi osebno vozilo pri vzvratni vožnji povozilo in poškodovalo pešca. Danes zjutraj so policisti obravnavali prometno nesrečo v Solkanu, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili.

Poškodovanemu pešcu so prvo pomoč nudili reševalci NMP ZD Nova Gorica. Policisti v zvezi z omenjeno zadevo še zbirajo dodatna obvestila. Zaradi razjasnitve vseh okoliščin prometne nesreče policisti prosijo vse morebitne očividce oziroma vse, ki bi lahko o varnostnem dogodku imeli koristne informacije, da se zglasijo na policijski postaji ali na kateri koli drugi najbližji policijski postaji oziroma pokličejo znano interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Prometno nesrečo v Solkanu je povzročila 71-letna voznica avtomobila, ki je v križišču trčila v drugo osebno vozilo. Nihče ni bil poškodovan. Povzročiteljici prometne nesreče je bil zaradi kršitve prometne zakonodaje izdan plačilni nalog.