Vlom v trafiko v Novi Gorici: „DIŠAL“ MU JE TOBAK

Foto: Pixabay, FB Slovenska policija

Policisti v Goriški regiji so imeli znova veliko dela z vlomilci. V Novi Gorici je neznanec vlomil v trafiko, v Kanalu v gostinski lokal, v Idriji v računalniško trgovino, v Podbrdu pa v brunarico. Po zaključku preiskav bodo policisti podali kazensko ovadbo na novogoriško Državno tožilstvo.

Neznanec je v trafiko v Novi Gorici vlomil skozi vhodna vrata in se polastil tobačnih izdelkov. Policija je o dogodku obvestila pristojne pravosodne organe.

V Kanalu je neznanec vlomil v gostinski lokal skozi stranska ter skladiščna vrata. Po prvih podatkih si je prilastil nekaj sto evrov in več kosov mesnih izdelkov. Višino materialne škode še ocenjujejo in bo znana po opravljeni inventuri.

Na območju Idrije je neznanec iz trgovine z računalniško opremo po prvih zbranih podatkih ukradel več prenosnih računalnikov in USB ključev. Višino materialne škode oškodovanci še ocenjujejo in bo znana po opravljeni inventuri, po sedaj zbranih podatkih je bila oškodovancem zaradi omenjenega kaznivega dejanja povzročena večja materialna škoda.

Foto: Pixabay

V naselju Podbrdo v Baški grapi je neznanec vlomil v brunarico. Na kraju je bilo ugotovljeno, da iz omenjenega objekta ni izginilo nič. Okoliščine primera tolminski policisti še preiskujejo.