Vas zanima direktorsko mesto javnega zavoda GO! 2025?

Foto: ML

Tretjega januarja 2022 bo objavljen javni razpis za direktorja javnega zavoda GO! 2025 – Evropska prestolnica kulture, ki jo v funkciji ustanovitvenega v.d. direktorja od začetka novembra opravlja Novogoričan Gregor Karer.

Na direktorsko mesto je Karerja s sklepom imenoval novogoriški župan dr. Klemen Miklavič. V novogoriški mestni občini (MONG) vabijo vse zainteresirane kandidate, da se seznanijo z javnim razpisom na www.go2025.eu ter na spletni strani MONG www.nova-gorica.si.

Kot so zapisali na spletni strani novogoriške mestne občine, bodo morali kandidati poleg splošnih pogojev, določenih z zakonom, izpolnjevati še pogoje, ki jih določa Odlok o ustanovitvi javnega zavoda GO! 2025 – Evropska prestolnica kulture, Nova Gorica. Zahteva se visokošolska univerzitetna izobrazba (prejšnja), najmanj specializacija po visokošolski strokovni izobrazbi (prejšnja), magistrska izobrazba (druga bolonjska stopnja), magisterij po visokošolski strokovni izobrazbi (prejšnja), najmanj pet let delovnih izkušenj na vodilnih delovnih mestih, poznavanje strokovnega področja dela zavoda, aktivno znanje slovenskega jezika, znanje italijanskega in angleškega jezika na višji ravni, sposobnost organiziranja in vodenja. Prijavi na javni razpis bodo morali kandidati priložiti še življenjepis ter program razvoja zavoda za mandatno obdobje.