V Volčji Dragi na pločniku zadel mladoletno peško: VOZNIK POBEGNIL

Foto: ML

Včeraj popoldne, nekaj po 18. uri, se je v Volčji Dragi pripetila prometna nesreča, v kateri je bila lažje poškodovana mladoletna peška. Neznani voznik, ki jo je zadel na pločniku, je pobegnil. Policija prosi vse, ki bi lahko pomagali s koristnimi informacijami, naj se jim oglasijo.

Mladoletna peška je v prometni nesreči utrpela udarnine po različnih delih telesa in je zdravniško pomoč poiskala v šempetrski bolnišnici.

Foto: PU Nova Gorica – Kraj nesreče v Volčji Dragi

Prometni policisti so z ogledom kraja ugotovili, da je doslej neznani voznik osebnega avtomobila, najverjetneje sive barve, vozil iz Dombrave proti Volčji Dragi. V neposredni bližini enega od podjetij je v desnem ovinku zapeljal na nasprotno smerno vozišče ter zatem na pločnik, kjer je zadel mladoletno peško, ki je po pločniku hodila proti Dombravi. Po nesreči je voznik z nezmanjšano hitrostjo odpeljal proti Volčji Dragi.

Foto: FB Slovenska policija

Zaradi razjasnitve vseh okoliščin prometne nesreče policisti Postaje prometne policije Nova Gorica pozivajo neznanega voznika avtomobila in vse, ki bi lahko policiji glede prometne nesreče nudili koristne informacije, da se zglasijo na Postaji prometne policije Nova Gorica (Žnidaršičeva ulica 17, Šempeter pri Gorici) ali pokličejo na (05) 393 41 00 oziroma pišejo na e-naslov: [email protected] Lahko se zglasijo tudi na kateri koli drugi najbližji policijski postaji oziroma pokličejo interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.