V Solkanu hude poškodbe neznanega pešca

Foto: ML - Na Vojkovi cesti v Solkanu se je včeraj zgodila prometna nesreča, v kateri se je hudo poškodoval neznani pešec

Sinoči okrog 23.20 se je na Vojkovi cesti v Solkanu, v bližini stanovanjske hiše št. 13, zgodila prometna nesreča, v kateri je neznani pešec utrpel hude telesne poškodbe.

Policija občanke in občane prosi za pomoč pri identifikaciji hudo poškodovanega moškega, ki je star od 45 do 50 let, in se nahaja na zdravljenju v šempetrski bolnišnici. Kdor ima kakršnokoli in informacijo, ki bi pripomogla k identifikaciji moškega, naj pokliče na številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200, naprošajo v novogoriški policijski upravi.

Poškodovan moški je visok med 175 in 180 cm, močnejše postave ter močnejše telesne konstitucije. Ima kratko pristrižene lase sivo-rjave barve, ki so redkeje poraščene, sive oči, in je brez brk ali brade.

Foto: FB Slovenska policija

Pešec je bil v času prometne nesreče oblečen v sive športne hlače, črno majico z belo sliko in rdečim napisom, fluorescentno kratko majico z napisom Alfa Racing in modro športno majico z daljšimi rokavi. Obut je bil v modre športne copate, ki imajo ob strani oranžen podplat.