Avtomobilist v Novi Gorici zbil kolesarko

Foto: Pixabay, ML (fotografija je simbolična)

Dopoldne, nekaj minut pred 12. uro, se je v semaforiziranem križišču Erjavčeve in Delpinove ulice v Novi Gorici zgodila prometna nesreča, v kateri je kolesarka predvidoma utrpela hujše poškodbe.

29-letni voznik avtomobila je na delu cestišča, ki je namenjeno kolesarjem, zbil 74-letno kolesarko, ki je padla po vozišču in se predvidoma huje poškodovala. Poleg policistov so posredovali tudi poklicni gasilci JZ GRD Nova Gorica in reševalci NMP ZD Nova Gorica, ki so po nudeni zdravniški oskrbi z reševalnim vozilom odpeljali na nadaljnje zdravljenje v šempetrsko bolnišnico.

Prometni policisti nadaljujejo z zbiranjem dodatnih obvestil, da bi ugotovili vse okoliščine prometne nesreče. O nesreči so obvestili tudi pristojne pravosodne organe (preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča in Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici).

Foto: FB Slovenska policija

Zaradi razjasnitve vseh okoliščin prometne nesreče, policisti pozivajo vse morebitne očividce oziroma vse, ki bi lahko policiji nudili koristne informacije glede prometne nesreče, da se zglasijo na Postaji prometne policije Nova Gorica (Žnidaršičeva ulica 17, Šempeter pri Gorici) ali pokličejo na številko postaje (05) 393 41 00 oziroma pišejo na e-naslov [email protected]. Lahko se zglasijo tudi na kateri koli drugi najbližji policijski postaji oziroma pokličejo interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.