Turistična promocija Vipavske doline: NAJINI MOSTOVI

Foto: vipavskadolina.si

V idiličnem okolju Vipavske doline bodo v kratkem začeli snemati novo nadaljevanko. Serija z naslovom Najini mostovi v produkciji POP TV bo nadomestila Reko ljubezni, ki se bo pred začetkom poletja zaključila.

To bo že tretja televizijska nadaljevanka, ki jo bodo snemali na Primorskem. Prva je bila Ena žlahtna štorija, ki se je odvijala v Goriških Brdih, serijo Usodno vino pa so posneli v Slovenski Istri. Na Vipavskem se nadejajo, da bo to še ena uspešna turistična promocija Vipavske doline.

Za snemanje nove nadaljevanke v Vipavski dolini so se odločili, ker je to cvetoča dolina številnih mostov, neskončnih razgledov in bogate narave, ki je ustvarjalcem nove originalne slovenske serije “ponudila poligon, na katerem se bodo protagonisti soočali z zapletenimi odnosi, družinskimi dramami, poslovnimi skrivnostmi in usodno preteklostjo”.

Mostovi bodo med liki v seriji predstavljali simbole povezovanja preteklosti s sedanjostjo, skrhanih družinskih vezi, prijateljskih zamer ter že skoraj pozabljenih ljubezni.