GORIŠKA KRONIKA ZADNJIH 24 UR

Ob 9.44 so v Vojskem, občina Idrija, gasilci PGD Vojsko s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja, v katerem se je nahajala onemogla oseba. Reševalci NMP so jo prepeljali v ZD Idrija.

Ob 16.10 je v Vrtojbi v občini Šempeter-Vrtojba občan poškodoval plinsko napeljavo v bližini svoje stanovanjske hiše. Gasilci JZGRD Nova Gorica so izvedli protipožarno varovanje, dežurni delavec energetskega podjetja je opravil popravilo plinske instalacije.

Ob 18.31 je na regionalni cesti Ajdovščina – Budanje, občina Ajdovščina, osebno vozilo zapeljalo s ceste. Gasilci GRC Ajdovščina so odklopili akumulator in opravili protipožarni pregled.

Ob 19.19 je v naselju Šmaver ob kolesarski stezi Solkan – Plave, občina Nova Gorica, gorel zabojnik za smeti. Gasilci JZ GRD GE Nova Gorica so zabojnik pogasili.

Ob 22.06 se je na glavni cesti Tolmin–Kobarid, nasproti vasi Gabrje, občina Tolmin, osebno vozilo prevrnilo na streho. Gasilci PGD Tolmin so nevtralizirali razlite tekočine, odklopili akumulator, postavili vozilo na kolesa in očistili cestišče. Poškodovanih oseb ni bilo.

 

Spletno uredništvo