Razstreljen bankomat v Črničah: VELIKA ŠKODA

Foto: Pixabay

Kmalu po 4. uri zjutraj so v trgovskem objektu na območju Črnič neznanci razstrelili bankomat in iz njega ukradli gotovino. Zatem so se s starejšim avtomobilom temno sive barve znamke renault megane odpeljali neznano kam. Višina ukradenega denarja še ni znana, nastala pa je tudi velika materialna škoda.

Policija poziva vse morebitne očividce oziroma vse, ki bi policistom lahko nudili koristne informacije, da se zglasijo na najbližji policijski postaji oziroma pokličejo interventno številko policije 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Zaradi eksplozije je na objektu prišlo do razbitja stekel, poškodovana so bila vrata, uničen je bil bančni avtomat in drug inventar objekta ter trgovinsko blago. Poškodovan je bil tudi osebni avtomobil, ki se je nahajal v bližini razstreljenega bankomata, sporočajo s Policijske uprave Nova Gorica.

Foto: FB Slovenska policija

Okoliščine suma storitve kaznivega dejanja velike tatvine novogoriški kriminalisti še preiskujejo, policisti pa so poleg preiskovalne sodnice okrožnega sodišča obvestili tudi državno tožilstvo v Novi Gorici.