Prometna nesreča v Šempasu: MLADOLETNA MOPEDISTA TRČILA V AVTOMOBIL

Foto: ML

Danes ob 12.20 se je na območju Šempasa zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena dva mladoletna voznika mopedov in 41-letna voznica avtomobila, ki je zakrivila nesrečo.

Policisti nadaljujejo z dodatnim zbiranjem obvestil glede vseh okoliščin prometne nesreče in bodo na podlagi vseh ugotovljenih dejstev in ugotovljene teže telesnih poškodb zoper 41-letno povzročiteljico ustrezno ukrepali.

Voznica avtomobila je vozila v Šempas iz Nove Gorice proti Ajdovščini in pri trgovini zavijala levo proti parkirišču. V tistem trenutku sta iz nasprotne smeri pripeljala dva mladoletnika, vsak s svojim neregistriranim mopedom znamke Tomos, ki sta trčila v osebno vozilo. Oba sta uporabljala zaščitno čelado. Prvi je padel po vozišču in se poškodoval, drugi pa jo je odnesel brez poškodb.

Foto: FB Slovenska policija

Poškodovanca so na kraju nesreče oskrbeli reševalci NMP ZD Nova Gorica, pomoč policistom in reševalcem pa so nudili tudi gasilci JZ GRD GE Nova Gorica. Policija je o nezgodi obvestila tudi pristojne pravosodne organe.