Prometna nesreča v Novi Gorici: POVOZIL PEŠKO IN POBEGNIL

Foto: Pixabay (fotografija je simbolična)

Prejšnji četrtek je v Kidričevi ulici v Novi Gorici voznik avtomobila na prehodu za pešce zbil peško in pobegnil s kraja nesreče.

Policisti prosijo vse očividce oziroma vse, ki bi lahko o prometni nesreči imeli koristne informacije, da pokličejo ali se zglasijo na navedeni policijski postaji (Žnidaršičeva ulica 17, Šempeter pri Gorici ali pokličejo na telefon (05) 393 41 00. Lahko se zglasijo tudi na kateri koli drugi najbližji policijski postaji oziroma pokličejo interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Foto: FB Slovenska policija

Kot so ugotovili novogoriški policisti, je 28-letna peška v četrtek okrog 8. ure zjutraj prečkala prehod za pešce na Kidričevi ulici iz smeri Bevkovega trga proti občinski zgradbi. V tistem trenutku je iz Vojkove ceste proti Ulici tolminskih puntarjev pripeljal neznani voznik, neznanega vozila temnejše barve, neznanih registrskih številk in na prehodu za pešce z vozilom trčil v peško, zatem pa s kraja nesreče pobegnil. Peška je zaradi bolečin poiskala zdravniško pomoč v novogoriškem zdravstvenem domu, odkoder je bila napotena na nadaljnji pregled v šempetrsko bolnišnico. Ugotovljeno je bilo, da se je v prometni nesreči lažje poškodovala.