Prometna nesreča v Idriji: UKLEŠČEN V VOZILU

Foto: PGD Idrija

V torek zvečer okoli 22.20 se je v Idriji zgodila prometna nesreča. 22-letni voznik avtomobila je zaradi neprilagojene hitrosti trčil v avtomobil 42-letnega voznika, ki je ostal ukleščen v vozilu.

Idrijski gasilci so ga s tehničnim posegom rešili iz avtomobila in ga predali reševalcem, ki so ga oskrbeli ter z reševalnim vozilom odpeljali v ljubljanski klinični center. Predvidoma naj bi utrpel lažje poškodbe.

22-letni voznik avtomobila je vozil iz Spodnje Idrije proti Idriji. Ko je okoli 22.20 pripeljal v neposredno bližino prehoda za pešce pri Kolektorju, je s parkirišča z avtom pripeljal 42-letni voznik in zavijal levo proti Spodnji Idriji. 22-letni voznik se je poskušal izogniti trku, navkljub zaviranju pa je trčil v zadnji levi del avtomobila, v katerem je ostal ukleščen 42-letni voznik.

Foto: FB Slovenska policija

Proti 22-letnemu povzročitelju nesreče, ki je vozil z neprilagojeno hitrostjo, bodo policisti ukrepali, ko bodo ugotovili vsa dejstva in bo znano, kakšne poškodbe je utrpel 42-letni voznik, sporočajo iz novogoriške policijske uprave.