Prometna nesreča pri počivališču Šempas: TRČILA TOVORNO IN OSEBNO VOZILO

Foto: FB Slovenska policija

Včeraj so se na severnoprimorskih cestah zgodile tri prometne nesreče, v katerih je prišlo do poškodbe štirih udeležencev, ki so jih prepeljali v šempetrsko bolnišnico, poroča Uprava RS za zaščito in reševanje.

Ob 21.28 sta na hitri cesti Bazara–Selo pri počivališču Šempas trčili osebno in tovorno vozilo. V nesreči sta bili poškodovani dve osebi, ki so ju na kraju oskrbeli in prepeljali v šempetrsko bolnišnico. V prometni nesreči so posredovali gasilci JZ GRD Nova Gorica in GRC Ajdovščina ter reševalci NMP Nova Gorica.

Ob 15.47 je na cesti Ajdovščina – Cesta osebno vozilo zapeljalo z vozišča. Gasilci GRC Ajdovščina so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator in vozišče očistili razlitih motornih tekočin. V nesreči poškodovano osebo so na kraju oskrbeli reševalci NMP Ajdovščina in jo nato prepeljali na nadaljnjo zdravljenje v bolnišnico v Šempetru.

Foto: ML

Ob 21.46 sta v naselju Podbrdo, občina Tolmin, trčili osebno in kombinirano vozilo. Posredovali so gasilci PGD Tolmin, ki so zavarovali kraj dogodka in nudili pomoč reševalcem NMP Tolmin pri oskrbi poškodovane osebe, ki je bila prepeljana v šempetrsko bolnišnico.