Pogrešana iz občine Miren-Kostanjevica se je vrnila domov: ŽIVA IN ZDRAVA

Foto: FB Biljenski griči

Svojci so od srede zvečer pogrešali 47-letno žensko iz občine Miren-Kostanjevica, ki je odšla na trim stezo proti Biljenskim gričem. Po neuspešni iskalni akciji se je pogrešana danes zjutraj vrnila domov, sporočajo s PU Nova Gorica.

20 reševalcev z reševalnimi psi pogrešane niso našli, zato so ponoči iskanje prekinili. Z iskalno akcijo so nameravali nadaljevati danes, a so zgodaj zjutraj svojci policijo obvestili, da se je na srečo pogrešana živa in zdrava vrnila domov.

Foto: FB Slovenska policija

Pogrešano, ki se v sredo zvečer ni vrnila z rekreacije, so najprej iskali svojci in prijatelji. Na makadamskem parkirišču pri trim stezi v Vrtojbi so našli parkirano njeno osebno vozilo. Ker nje niso našli in se pogrešana ni odzivala na telefonske klice, je stekla iskalna akcija pod vodstvom policijske postaje Nova Gorica, v kateri so sodelovali tudi reševalci z reševalnimi psi. Pregledali so poti in ulice na območju Vrtojbe in Šempetra pri Gorici, a brez uspeha. Na srečo se je 47-letnica danes zjutraj vrnila domov. Zakaj se 47-letnica v sredo zvečer ni vrnila domov zaenkrat ostaja skrivnost.