Po trku v Novi Gorici se je prevrnil na bok

Foto: ML

Nekaj minut po drugi uri zjutraj se je na Vojkovi cesti v Novi Gorici zgodila prometna nesreča. V bližini bencinskega servisa sta trčili dve osebni vozili, poroča Uprava RS za zaščito in reševanje.

V nesreči v Novi Gorici se je en avtomobil prevrnil na bok. Gasilci Javnega zavoda za gasilsko in reševalno dejavnost gasilske enote (JZ GRD GE) Nova Gorica so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja, s tehničnim posegom iz vozila rešili ukleščeno osebo, vozilo potegnili iz obcestnega jarka, nudili prvo pomoč poškodovanim osebam do prihoda reševalcev NMP Nova Gorica ter nudili pomoč policistom.

Foto: FB Slovenska policija

Po poročanju Uprave RS za zaščito in reševanje sta se včeraj na severnoprimorskih cestah zgodili še dve prometni nesreči. Ob 9.27 je na cesti Kobarid–Borjana, občina Kobarid, osebno vozilo zapeljalo z vozišča v grapo. V nesreči se je poškodovala ena oseba. Posredovali so gasilci PGD Kobarid, reševalci NMP Tolmin in Policija. Ob 17.44 pa je na regionalni cesti Doblar–Ušnik v občini Kanal osebno vozilo trčilo v zaščitno ograjo. Posredovali so gasilci JZ GRD GE Nova Gorica in reševalci NMP Nova Gorica.