Oborožen rop v centru Nove Gorice: ZBEŽAL BREZ DENARJA

Foto: Pixabay, ML (fotografija je simbolična)

Popoldne je na Bevkovem trgu v Novi Gorici prišlo do oboroženega ropa ene izmed trgovin. Neznanemu storilcu ni uspelo odnesti ničesar. Policiji doslej storilca ni uspelo izslediti, zato na pomoč poziva očividce oziroma tiste, ki bi kar koli vedeli o dogodku, v katerem ni bil nihče poškodovan.

Po podatkih policije je storilec suhe postave, star okoli 30 let in visok okoli 180 centimetrov. Oblečen je bil v temnejša oblačila. Kljub intenzivnemu operativnemu delu in zbiranju obvestil ga policistom do zdaj še ni uspelo izslediti, zato naprošajo vse očividce oziroma tiste, ki bi kaj vedeli o storilcu in dogodku, da pokličejo na številko 113, anonimni telefon policije 080 1200 ali najbližjo policijsko postajo.

Foto: Pixabay

Policiste so ob 13.30 obvestili, da je v eni izmed trgovin na Bevkovem trgu prišlo do oboroženega ropa. Po prvih podatkih je neznani storilec vstopil v trgovino in od uslužbenke zahteval gotovino. Zahtevo je podkrepil s predmetom, podobnim pištoli. Gotovine mu ni uspelo dobiti, zato je pobegnil v smeri ulice Gradnikove brigade, kjer se je za njim izgubila vsakršna sled.