V dobrodelnem maratonu Radia 1, smo ljudje ponovno dokazali, da smo v najtežjih trenutkih tu en za drugega. V 12-ih urah smo zbrali kar 1.914,746,89 EUR!!!

 

Zapis ekipe Radia 1, ob tem ganljivem in solidarnem dogodku, objavljamo v celoti:

 

Bili smo eno srce, ena Slovenija. Zbrali smo se za dober namen in delali po svojih najboljših močeh. Brez vas, dragi poslušalci te akcije ne bi bilo in zagotovo ne bi zmogli. Znova ste priskočili na pomoč, bili z nami od jutra in darovali po svojih najboljših močeh. Upamo, da bodo te donacije nekomu vsaj malo olajšale življenje in si bo znova lahko ustvaril dom, ki mu ga je vzela poplava.

Za piko na i pa je na koncu poskrbel še voditelj Radia 1 in odličen pevec Tomaž Klpeča. Zapel je pesem What a Wonderful World … In vse kar lahko dodamo je, da je svet res lep in smo skupaj znova ustvarili prelepo pravljico. Hvala vsakemu posebej, ker je bil del nas in del vsakega, ki v teh dneh potrebuje pomoč.

Draga Slovenija, postali smo eno srce in v 12-ih urah skupaj zbrali 1.914,746,89 EUR!!!

Hvala vsakemu posebej iz srca, saj brez vas ne bi zmogli. Znova ste priskočili na pomoč, bili z nami od jutra in darovali po svojih najboljših močeh.

 

Tu si lahko ogledate zaključek maratona in razglasitev zneska, ki smo ga skupaj zbrali:  12 urni maraton končan

 

Spletno uredništvo,

Vir: https://radio1.svet24.si/