Na Cerkljanskem zelo zadovoljni s koriščenjem turističnih bonov

Foto: ML

Navkljub epidemiji je bila lanska sezona za Hotel Cerkno ena najuspešnejših doslej. Z ugodno ponudbo so privabili številne goste s turističnimi boni, z optimizmom pa pričakujejo tudi letošnjo sezono.

Glede na to, da je še veliko turističnih bonov neizkoriščenih in da se morda pripravljajo novi, želijo na Cerkljanskem tudi letos pridobiti čim več domačih gostov, pravi direktor Hotela Cerkno Jože Oplotnik. Privabiti jih želijo z neokrnjeno naravo in ponudbo dobre hrane, predvsem pa z najzahodnejšimi slovenskimi termami. Gostom bodo nudili tudi prevoz.

Na vhodu v Cerkno raste prvi nakupovalni center, ki je povezan z obnovo 45 let stare hotelske zgradbe, ki naj bi se začela po novem letu.

Foto: FB Terme in smučišče Hotel Cerkno

Apartmaji v Alpski perli so že na voljo ljubiteljem narave, prihodnji vikend pa bo tam zaživela tudi gostinska ponudba. Za skupinske obiske centra bodo pognali sedežnico. Zaradi znanih razlogov, ki so povezani z lastništvom zemljišč, žal ne bo zaživel atraktivni kolesarski center, še pojasnjuje direktor Hotela Cerkno Jože Oplotnik.