Zabavni in kulturni dogodki v Šempetru: ZAČENJA RIGOLETTO

Foto: ML

Na trgu v Šempetru se nocoj začenja Poletje na placu 2018. V juliju se bodo od srede do nedelje zvrstili številni kulturni in zabavni dogodki.

Nocoj ob 21. uri bo na sporedu opera Giuseppeja Verdija Rigoletto. V primeru slabega vremena jo bodo prestavili na nedeljo.

Organizator prireditve, zavod za kulturo iz Šempetra, najpestrejši teden Poletja na placu napoveduje v prihodnjem tednu. V sredo, 4. julija ob 20. uri bo mogoče spremljati otroško gledališko predstavo Dobra vila Soča, v četrtek ob 21. uri bo na sporedu koncert dvojice Yani Pearl in Martin Martis, v petek ob isti uri in na isti lokaciji pa plesno-glasbena predstava folklornega društva Gartrož Poletno spogledovanje. V soboto od 21.30 bo v šempetrskem športnem parku na sporedu zabava z Rok ‘n’ Band. Prvi teden šempetrske prireditve bo prihodnjo nedeljo zaključilo plesno tekmovanje, ki se bo na Trgu Ivana Roba začelo ob 19. uri.

V nadaljevanju Poletja na placu 2018 bosta med drugimi na sporedu koncerta Slavka Ivančiča in Tinkare Kovač. Vse prireditve z izjemo operne predstave bodo brezplačne.